Nieuw merk onderhoudsvoeding

Nieuw merk onderhoudsvoeding

Wij hebben een nieuw merk onderhoudsvoeding in de praktijk. Namelijk de ‘Expert Care Nutrition met ACTI-PROTECT’ van Purina Pro Plan. Deze producten zijn verrijkt met colostrum, ook wel biest genoemd. Biest is de eerste melk die de pup of kitten van het moederdier krijgt. In biest zitten antilichamen die het jonge dier van de moeder mee krijgt als bescherming tegen verschillende ziekten. In dit nieuwe voer zit dus een natuurlijk en bioactief bestanddeel dat aantoonbaar het immuunsysteem van jouw huisdier ondersteunt en een gezonde spijsvertering bevordert.  

Het assortiment is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen. Voor elk individueel dier is een passend voer beschikbaar die honden en katten in iedere levensfase ondersteund. Dit geldt dus ook voor dieren met een gevoelige huid en/of gevoelige spijsvertering!  

Om u op een leuke manier kennis te laten maken met Purina Pro Plan, krijgt u op uw eerste zak voer (voor ieder huisdier!) 50% korting.  

Met het Dier en Zorg Plan krijgt u al standaard 10% korting op deze voeding binnen de praktijk én daar bovenop spaart u standaard in de praktijk 10% van het aankoopbedrag (op de Purina Pro Plan voeding) in ons systeem. Dit betekent dus in totaal 20% korting op een zak voeding van Purina Pro Plan. Heeft u €25,00 of meer gespaard, dan kunt u ervoor kiezen om dit vrij te besteden in de praktijk. 

Wij adviseren u graag bij het kiezen van de juiste voeding!