Welkom Jesse!

Welkom... Jesse!

Hebben jullie al kennis gemaakt met onze nieuwe landbouwhuisdierenarts Jesse? Hij stelt zichzelf even kort aan jullie voor...

‘Hallo allemaal, ik ben Jesse Jongeling en sinds een aantal weken werkzaam bij de dierenartsenpraktijk. Afgelopen februari ben ik afgestudeerd als dierenarts in Utrecht. Daaropvolgend heb ik deze baan gevonden in het mooie Drenthe.

Zelf ben ik opgegroeid in Breukelen, een plaats in de Utrechtse Vechtstreek. Van kleins af aan was ik al gefascineerd door het werk van de dierenarts en het werken met dieren. Met name het werken met rundvee en schapen trok mijn interesse.

Binnen de praktijk ga ik me voornamelijk bezighouden met de verschillende gezondheidsaspecten van landbouwhuisdieren en paarden, maar ik schroom ook niet om te helpen bij problemen met gezelschapsdieren.

Sommigen van jullie ben ik al tegengekomen op de praktijk, het bedrijf of aan huis. Alle anderen hoop ik in de toekomst tegen te komen en te kunnen helpen met de (preventieve) gezondheidszorg van u (landbouw)huisdier of om gewoon een gezellig praatje mee te maken. Ik heb er zin in!

Groetjes en tot ziens, Jesse