Next-level voedingsadvies

Krijgt uw hond/kat de juiste hoeveelheid voedingsstoffen binnen?

Met een nieuw uniek, online rekenplatform kunnen wij berekenen of uw hond of kat de juiste en voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt. Voor gezonde dieren of dieren met een aandoening (bijvoorbeeld een langdurig geïrriteerd maagdarmkanaal of een huidprobleem). Er zijn speciale modules voor dieren die moeten afvallen of juist om een gezonde groei bij puppy's te bevorderen. 

Het programma werkt met alle merken voeding en kan op basis van een aantal vragen de precieze voedingsbehoefte van uw huisdier berekenen. Zo ontvangt u een uitgebalanceerd voedingsadvies welke aan alle behoeften van uw huisdier voldoet. Het advies kan worden samengesteld met droog-, nat- en rauwe voeding.

De paraveterinairen staan in direct contact met onze dierenartsen, maar ook met een erkend veterinair voedingsspecialist. Dit betekent dat ook uitzonderlijke gevallen bij ons terecht kunnen voor een op maat gemaakt voedingsadvies, denk bijvoorbeeld aan een zelf kook dieet onder volledige begeleiding van paraveterinair én dierenarts.

Loopt u al langere tijd met de vraag of u wel de juiste voeding geeft of heeft uw huisdier een probleem wat maar niet overgaat? U kunt een (telefonisch) voedingsconsult afspreken bij de paraveterinair. Er wordt onder andere besproken wat voor voeding er al gegeven wordt en welke problemen er eventueel spelen. Wij zoeken samen met u en het programma naar de beste voeding voor uw hond of kat.  

Maak uw afspraak bij de paraveterinair.