Puppy's en kittens

Heeft of verwacht u een nestje pups?

Het is belangrijk om uw pups de juiste bescherming te bieden tegen bepaalde ziekten. Dit kan door middel van vaccineren. Honden worden gevaccineerd voor hondenziekte, leverziekte, parvo en de ziekte van Weil. Als de pups een leeftijd hebben van zes weken, moeten ze de eerste vaccinatie hebben. Dit is de puppy DP. Hier zitten antistoffen in voor de hondenziekte en parvo. Bij de nieuwe eigenaar worden de pups vervolgens nog gevaccineerd op negen en twaalf weken leeftijd voor hondenziekte, leverziekte, parvo en de ziekte van Weil. Dit om een optimale bescherming te bieden.  

Ook is het chippen van honden verplicht. Meestal wordt dit gedaan wanneer de pups hun zes weken vaccinatie krijgen. Dit is vaak hun eerste bezoek aan de dierenarts. Op dat moment worden alle puppy’s helemaal nagekeken en eventuele opmerkingen worden genoteerd in het paspoort of vaccinatieboekje.  

Voor dit eerste consult, de vaccinatie, chip en een (EU) paspoort hebben wij een nestprijs gemaakt. Een speciale prijs voor een nestje puppy’s. 

Uiteraard hebben we dit ook voor een nestje kittens! Mocht u meer willen weten over de tarieven, neem dan contact op met de praktijk via 0528 - 37 12 91.